Testimonial: Corina

Numele meu este Corina si am 38 de ani. In perioada coaching-ului cu Irina traversam o perioada dificila, in urma rupturii unei relatii de cuplu.
Impreuna cu Irina mi-am reamintit ca cea mai importanta relatie din viata mea este cea pe care o am cu mine insami, ca cea mai importanta fiinta din viata mea sunt eu, si ca fiecare experienta este o lectie si serveste binelui meu cel mai inalt.
Empatia si sustinerea Irinei m-au ajutat sa observ ceea ce se petrece in viata mea,  sa pot intelege ce anume m-a condus in acel punct, ce am nevoie sa schimb, cum pot pune in practica ceea ce am inteles si cum pot gasi solutii concrete.
impreuna, am parcurs etape precum acceptarea de sine si a situatiei, eliberarea emotiilor distructive acumulate prin EFT, jurnal,  ho'oponopono, intrebari deschise, constientizarea tiparelor distructive.
Irina m-a sustinut in acest proces cu rabdare, cu incredere in puterea mea, cu intelegere si cu iubire. Viziunea ei m-a ajutat sa vad lucrurile cu mai multa claritate si sa invat din experienta mea.
A vorbi deschis si sincer despre ceea ce simt si gândesc m-a ajutat sa accept ceea ce traiesc si sa identific care sunt radacinile nevoilor mele, ce tipare comportamentale repet si cum le pot alchimiza si transforma. 
Recunostinta, Irina!
Iti multumesc si te iubesc!️